Utolsó kommentek

Gumball Rally 3000 cars

Ezt ne nézd mert nevetni fogsz :)

Harley, az örök kedvenc.....

nini...videók

Feedek

Külső feed

Úgy döntöttem, 2015-ben elindulok a Gumball-on a saját Ferrarimmal

2010.06.16. 07:29 hirdess ingyen

Úgy döntöttem,

2015-ben elindulok a Gumball-on a saját Ferrarimmal. Nem viccnek szánom. Komolyan elhatároztam, hogy megváltoztatom az életem. A kezembe veszem az irányítást és ma reggeltől, mostantól én irányítom az életemet.

Segítségemre van a Kérd és megadatik könyv + a Titok film, innen rendeltem meg :)

CD, MC, VHS, DVD... Kattints ide!

Mi ennek az oka? Nem vagyok azzal elégedett ahogy mások irányítják az én életemet. Semmi közük hozzá, milyen jogon mondják meg, hogy mennyit érek, mit dolgozzak, mennyit fizetnek érte? Én miért lessem azt, hogy mennyibe kerülnek a boltban a dolgok? Miért nem  vásárolhatok meg bármit is nyugodt szívvel, anélkül, hogy az árakat nézem? Miért kell engem az érdekeljen, hogy mennyi az euró árfolyam, vagy a svájci frank? Miért kell engem is érintsen, ha valamelyik idióta politikus beszól valamit, mondjuk azt hogy"válságban van az ország, csődbe jutunk, úgy járunk mint a görögök" stb. Miért kell engem érintsen az ilyen hülyeség?

Ebből van elegem. Úgy döntöttem olyan életet alakítok ki magamnak, hogy nyugodtan élhessek a családommal együtt. Vagyont fogok felhalmozni. Mekkorát? Azt a következő napokban eldöntöm és leírom. Leírom azt is, hogy hogyan, milyen módszerrel. Öt év múlva, 34 éves koromban, nyugodtan fogok elindulni a 200.000 Eurós autómmal, milliomosként, boldog, egészséges, gazdag emberként a Gumballon. Miért? Mert én úgy döntöttem, és mert megérdemlem! Én megérdemlem! Nem érdekel hogy más mit gondolsz erről. Én megérdemlem! Tanuja lehetsz ennek a változásnak, végigjárhatod velem az utat.Segítségemre lesz néhány könyv is, például a kérd és megadatik én a netről rendeltem meg. Én nem vagyok irigy ember, ezért teszem nyilvánnosságra azt az utat amit napról napra be fogok járni. Egy valamit biztosan tudok. Változnom kell ahhoz, hogy sikeres gazdag ember legyek. Ahol most vagyok (és az nem az ahol lenni akarok) az eddigi gondolataim eredménye. Változtatnom kell a gondolkodásomo, és ezt napról napra céltudatosan és makacsul be kell tartanom. Céltudatossá, kitartóvá kell válni.

Minden napra meg kell határozzam a célomat. Mindig tudnom kell, hogy merre tartok, hogy mit akarok, ki tud nekem ebben segíteni és főleg mérhetővé kell tegyem ezeket a napi célokat. Tudom, hogy nem állíthatok fel naponta hatalmas célokat, inkább egy nagy célt kell apró lépésekre bontanom, majd mindennapi cseledeteimbe kell beágyazzam a kissebb célok elérését. Először is meg kell határozzam, hogy nekem mit jalent a gazdagság.

Gazdaság számomra:

A családom szeret. Szeretem a családomat. Mindenki egészséges a környzetemben. A környezetmben csak olyan emberek vannak akiket szeretek és akik engem szeretnek.

Van két egészséges értelmes és szép gyermekem. A szüleim egészségben és szeretben élnek. Havonta legalább kétsezr találkozunk a szüleimmel. Sportolok. Van időm aikidozni és krav maga-zni. Van időm a családomra. Van időm gyereket nevelni, van időm boldogságot adni a gyereimnek és a feleségemnek. Van időm a hobbiaimra. Akiket szeretek boldog egészséges, kiegyensúlyozott életet élnek. Nekem ez jelenti a gazdagságot.

A gazdagság pénzben (nekem ezt jelenti):

Mostani eszemmel és a mostani gazdasági helyzetben illetve a kenyér és benzin stb. árakat figyelembe véve úgy gondolom a családom megérdemel havi 1,5 és 2 millió Ft - bevételt / hó (ma 2010.06.16 este 22:01 van , a Budapestbank a következő árfolyamon jegyzi az eurót és ilyenkor van az sok embernek amit a videón látsz,Webgalamb Email Marketing és Hírlevél Szoftver
 
Budapest Bank logo Budapest Bank Euro grafikon 270.9300 287.6900 Ma 05:00:01

 de ebből kell kitörni és nem szabad engedni, hogy a valutaárfolyam változás befolyásolja az életünket. Ezt úgy tudjuk megtenni ha valutában kapjuk a fizetést :). A fennt említett forintösszeg kerekítve 7194,2446 Euró /hó. Ennyiből lehet félretenni, lehet nyaralást tervezni, lehet gyereket nevelni, ami nekünk még nincs és vásárláskor nem kell azt bámulni, hogy mennyibe kerül egy cipő. Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjén nyomorog.

A mi szintünk most a következő:

A páromal mind a ketten diplomások vagyunk több nyelvet beszélünk. 4 évet tanultunk a középiskola után csak azért, hogy nyugodtan vállalhassunk gyereket, gyerekeket legyen egy lakásunk és egy autónk , valamint nyaralni is mehessünk évente mondjuk külföldre.

És mi a jelen? Jelenleg van egy 50 nm-es lakásunk, rajta hitel svájci frankban. Van egy "nagyon nagy" 4 személyes 1000 köbcentis 45 lóerős Suzuki - nk (örökölt) hitellel. A párom örökölt egy házat, amit eladni nem érdemes, mert túl keveset fizetnek érte, így azt is mi tartjuk fenn.

Kiadások: Ha a kiadásokat leszámítjuk és amit félreteszünk levonjuk a fizetésünkből, akkor meggyőződésem, hogy nem tudnánk eltartani egy gyereket olyan színvonalom amire úgy gondolom, hogy a családom megérdemli. Ha lenne gyerek  hogyan tudnánk nevelni? Sehogy. Közben meg van aki ennyit sem keres, meg van aki többet. De nem mással akarok törődni. Először a saját életemet akarom rendbe tenni, a mi életünket. Na ezt fogom leírni, hogy hol tartok, milyen úton járok.

Már egy ideje foglalkoztat  a gondolat és arra jöttem rá, hogy akkor tudok a legkönyebben változtatni, ha megfigyelem a saját életemet, a történéseket nap mint nap és kijavítva, tanulva a hibákból erőt merítve a sikerekből nevelem magam. Nevelem magam olyan emberré, hogy az embereknek jobban kelljek, jobban eladható legyek a piacon, többet érjek az életben. Ha ezt sikerül megtennem és ha meg tudom fejteni ennek a módját és mint egy matematikai képletet le tudom írni akkor elérem azt, hogy irányítani tudom az életemet. Én ezt vallom. Képeznem kell magam, rengeteget kell olvasni, keresni a boldogság a nyugalom útját a kiegyensúlyozottság titkait. Szerintem ez másnak is talán Neked is jól jöhet. Tanulj a történeteimből, vondd le a tanulságot, és Te csináld másképpen, csináld úgy hogy neked azonnal az első cselekvés után jó legyen. Ha jó dolog történik velem azt is leírom, hogy veled is megtörténhessen. Remélem, minnél többen fogunk együtt utazni ezen az úton, mnnél többen tartsatok velem, és híreszteljétek amerre csak jártok, hogy van egy őrült aki úgy döntött saját erőből jobbá teszi az életét és a környezet életét. Tartozz Te is a környezetembe, én szívesen fogadok bárkit, mindekitől lehet tanulni valami jót! Minden helyzet tartogat sikereket, minden nap lehetek győztes. Azonban mielőtt lefekszek foglalkozok a céljaimmal, ez az egyik legfontosab. Ezért is jó leírni, mondjuk ide egy blogba, mert akkor foglalkozok vele, illetve mivel nyilvánosság előtt teszem ennek is van húzóereje. Hiszen nyilvánosság előtt ígértem meg magamnak, hogy jobbá teszem az életemet...

(nem teszek pontot a mondat végére, mert azt akarom, hogy legyen folytatása a történetnek, az Életem történetének)


Szólj hozzá!

Címkék: célok egészség pénz boldogság gazdagság

A bejegyzés trackback címe:

https://gumballrally3000.blog.hu/api/trackback/id/tr602085243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.