Utolsó kommentek

Gumball Rally 3000 cars

Ezt ne nézd mert nevetni fogsz :)

Harley, az örök kedvenc.....

nini...videók

Feedek

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Porsche Carrera GT - mire lehet használni :)

2010.08.02. 19:34 hirdess ingyen

Száguldás, Porsche - szerelem.... Porsche Carrera GT - mire lehet használni :) ?

Kedvcsináló egy kicsit angol, de a kipufogó magyarul szól :)

Ha netán kimész vele utcára.....

ha boltba mennél....


Szólj hozzá!

A Pagani....

2010.07.29. 07:39 hirdess ingyen

Szeretnék bemutatni Nektek egy igazi autót. úgy hívják, hogy Pagani Zonda. Minden kétséget kizáróan Horatio Pagani mesterművével száguldhatunk a leggyorsabban a szabad égbolt alatt.

 Pagani Zonda F számára gyártott 7,3 literes AMG motor duruzsol.

Néhány adat, csakhogy leessen az állunk. Az alapjárat felett már 310 Nm, 4000-es fordulaton 780 Nm a nyomaték!  Mire eléri a 6200 fordulat/percet, már 650 lóerőt. A Pagani Roadster úton tartásban az aerodinamikának is komoly szerepe van, hiszen 300 km/h-ás sebességnél már 600 kg-os leszorítóerő termelődik. A Brembo által szállított hatdugattyús karbon-kerámia fékekkel a megállás sem jelent problémát, amire bizonyíték az 1,4 G-s lassulás és a 4,4 másodperc alatt történő állóra fékezés 200 km/h-ról.

De itt a hivatalos promo videó, szem kinyit, száj becsuk, élvezet indul :)

Elvileg 350km/h körül maximálták a sebességét. Ezt valószínűleg nevetve éri el. Tökéletes. A fékpedál érintésére elől 6, hátul 4 dugattyú indul meg, hogy a fékbetéteket az óriási kerámia féktárcsába passzírozza. Ez 200km/óráról teljes megállásig alig több mint négy másodperc. A Paganiban átélhető lassulás és az 1,4 G oldalgyorsulás is igencsak megcsiklandozza az agysejteket.  

A tapadásról

Abroncsok: h:335/30 R20! a menetszél pedig (tisztes tempónál) mintegy 600 kg többlet súllyal vasalja az autót az útra.

Pagani autóiban középen egy nagy motor, ehhez kapcsolódik egy kéttárcsás kuplung, és a 6 fokozatú kézi váltó. Hajtás a hátsó keréken. Az elektronika használatát, ahol tudja, elkerüli. A gyönyörűen megmunkált pedálok működtetése, akárcsak az egész autó kezelése férfimunka.

Pagani Zonda F személyisége nagyon összetett.  Navigációval, hifi rendszerrel, légkondicionálással és kényelmesen állítható ülésekkel. Egy merész szupersportkocsi, amely hosszú utak megtételére is alkalmas lehet. A motor nem szakítja szét az utasok dobhártyáját a kabinban lehet beszélgetni, a gyorsulás és a kezelhetőség pedig a legtöbb sportkocsit pironkodásra készteti.

A Pagani Zonda F hangja igazán kellemes. Nyomatékot, bivalyerőt sejtető túrakocsi hang, de inkább hallgasd meg :) --> 

Pagani Zonda F egy igazán kivételes szupersportautó, Horacio Pagani pedig egy olyan kortárs művész, akitől érdemes műtárgyakat vásárolni. Miért ne mehetnénk Pagani-val a Gumballra :) ?   Na majd még gondolkozok rajta........


Szólj hozzá!

Beindul a gazdagodás

2010.07.06. 21:49 hirdess ingyen

Beindul a gazdagodás

 

 Ahogy korábban írtam, az első lépés a gazdagság felé, hogy megtanuljak az emberekkel bánni. Ha ez sikerül le tudom csökkenteni a stersszforrásokat az életemben és máris gazdagabbá válik az életem, ez természetesen nem vonzza rögtön magával a pénzbeli gazdagságot, de itt a "rögtön"-ön van a hangsúly. Minnél nyugodtabb tudok maradni, napi 24 órán keresztül, annál könnyebb dolgom lesz - és csak napi lebontásban érdemes élni az Életet, de majd később erről is -  tehát napi 24 órán keresztül akarok lelki békében lenni. Miről lehet felismerni, hogy ki van lelki békében?  Azok az emberek akik erőt sugároznak már a megjelenésükkel, nem kell megszólaljanak de mégis van tekintélyük (és nem kigyúrt kopasz emberek akik sötétített üvegű autóban furikáznak :) ), magabiztosak a vészhelyzetben, és ami a legfőbb ha valami nem sikerül akkor nem a felelőst keresik, hanem a  megoldást, na Ők vannak lelki békében.  Nekik sikerült a stresszforrásokat kiküszöbölni, vagy nagyon nagy hatásfokkal tudják jól kezelni  a stresszhelyzetek.

Nem engedik, hogy a stressz  és a nehézségek sokáig szívják a vérüket :). Mivel a gazdagság nemcsak pézbeli gazdagságot jelent, hanem főleg testi-lelki egészséget, meg kell tanulnunk a stresszhelyzetek helyes kezelését. Ez úgy indul, hogy megfigyeljük magunkat és az életünket. Nagyon jó játék lehet belőle, ha megfigyeljük magunkat és a körülöttünk levő történéseket. Előbb vagy utóbb megtanuljuk felismerni a stresszforrásokat. Ha tisztában vagyunk velük, akkor meg tudjuk tanulni a helyes kezelésüket is. A következő szint lesz az örömforrások felkuatatása :).

Én kb. egy hét alatt rájöttem, hogy mik ezek a források, és azóta is folyamatosan figyelem az érzelmeimet. Tudnod kell, hogy az érzelmeid az első számú segítőid, abban hogy meggazdagodj.

Az életemben három forrás van ami rossz érzelmeket vált vagy válthat ki belőlem, ezeken akarok javítani, ezt célként tűztem ki,

1. stresszforrás: a munkahely - mások helyett dolgozol, nem ésszerű amit csinálni kell stb.

2. stresszforrás: a autóvezetés, közlekedés, kapcsolat idegenekkel - nem kell részletezni

3. stresszforrás: otthon és a család - veszekedés, nem egyetértés stb.

Mindegyikben egy kérdés a közös: Miért, mihez vezethet?

     1. stresszforrás: a munkahely

Kitűztem célokat a munkahelyemmel és a lelki béke megőrzésével kapcsolatban:

Első szabály: a legfontosabb, hogy a hó elején rajta legyen a fizetés a számlámom. Ez nekem és a családomnak is lelki békét okoz.

Tehát az egyik legfontosabb cél a munkahelyem megőrzése, pontosabban az, hogy legyen bevételem, minden hónapban, méghozzá akkora, hogy a tervezett kiadások bőven fedezze. Úgy hogy spórolni is tudjak.

Ha ez megvan akkor a lelki béke alakulóban van. Ha úgy alakul, hogy nehézzé válik a munkahelyen a helyzet és esetleg váltás van kialalkulóban, nem szabad túlzásba vinni az aggódást, ugyanis a legfontosabb cél, hogy a számlán legyen fedezet. Honnan jön a pénz az mindegy. Engem legalábbis ez a gondolat megnyugtat, próbáld ki Te is. Sőt még azt is tudom magamról, hogy bárhol meg tudom állni a helyem, ha váltani kell akkor lelkiismeret furdalás nélkül és szorongás nélkül váltani kell. Ugyanis a legfontosabb, hogy a hó elején rajta legyen a fizetés a számlámom. Ha váltani kényszerül az ember le kell minimalizálni azt az időszakot amikor holtszezon van, amikor nincs banki utalás. A bevételed legyen folymatos és állandó, vagy növekvő mértékű.

Természetesen azért a munkahelyen mindent meg kell tenni, hogy rajtam kívülálló ok miatt következzen be a váltás, hiszen szerződésem van, a szavamat adtam, hogy segítségér e leszek a cégemnek, és az adott szó kötelez.

Második szabály: Ne vidd haza a munkahelyedet.

Ha minden igyekezetem ellenére sem sikerül ésszerűen megoldani a felmerülő munkahelyi problémákat, akkor sem vihetem haza a gondokat. A családom nem szemetesláda. Ők szent számomra, senkinek és semminek sem engedem meg, hogy akkora negatív hatással legyen rám, hogy délután ez átragadjon a családomra. Ha pozitív hatás ér azt viszont azonnal átadom, sőt ha kell fel is erősítem. A második szabálynál a cél, hogy akit szeretek azt boldognak akarom látni. Ha békés vagyok könyebben jön a boldogság, ha nem hiszed próbáld ki :). 

ha a munkahellyel kapcsolatban tudod követni ezt a szabályt akkor nyert ügyed van :).

Peace Hungary, nálunk is van ilyen :)

  (Fénykép Forrás megjelölése. A kép a http://photography.nationalgeographic.com/photography/photos/peace-symbol-gallery.html#hungary-peace-rally_13391_600x450.jpg oldalról lett letöltve, szerző: Photograph by Zsolt Szigetvary/epa/ CORBIS. )

folyt köv. :)........

 


Szólj hozzá!

Ha most indulnék a Gumballon....

2010.06.28. 21:46 hirdess ingyen

Gumball rally 3000

A következő játékot játszom, úgy teszek mintha milliomos lennék, és meglenne mindenem ahhoz, hogy elindulhassak a Gumballon 2011-ben. Van pénzem, van szabadidőm, van egészségem, van családom, mindenem megvan. Most elképzelem, hogy milyen autóval mennék a rallyra, elképzelem, hogy kivel mennék, mit csinálnék közben milyen ruhát vinnék, mit kajálnék, milyenek lennének a bulik, előzések, utazások, tájak, illatok élmények, mindenet ami örömet okoz ha rágondolok. Mi benne a jó? Nem kerül semmibe és jól esik, rágondolni. Miért fontos ez ? A Kerd es megadatik - ból megtudhatod :). Az eddigi legjobb könyv amit olvatam, van benne néhány gyakorlat amitől egyszerűen tovább akarod olvasni a könyvet, aztán tovább és tovább..., de inkább olvasd el.

Amit tudni érdemes a Gumballról az induláshoz,

 - egy páros indulásáért  8500 eurót kell fizetni, további utasokért 4000 euró / fő,

 - minden ország rendőrsége amin a rally áthala vadászik a versenyzőkre, mert a köztudatban a rally úgy él mint egy régi amerikai illegális versen európai formája,

Ez a két fontos dolog kell az induláshoz, nem árt jó autó sem.

Ha most indulnék három autó közül választanék,

 1.  TT RS, néhány kép róla ,

    Popsi :)

 

 belső értékek, ami nekem számít :)

 5 hengeres Győri (Hungary) motor, 325 ló

Amit sajnálok, hogy nincs automata váltós verzió :(, azért Ő kiesett a sorból, csak kézi váltós van, szép a váltógomb, és van akinek a fantáziáját ez is beindítja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő páciens aki tényleg szóba jöhet,BMW Alpina B6 S

Íme a drága,

 

 

  

És jöjjön az istenkirály..... Lambo Reventon

 

 

Vagy inkább Ő legyen? Ferrari F450 Hamman

 

 

 

Meglátjuk :)


Szólj hozzá!

Úgy döntöttem, 2015-ben elindulok a Gumball-on a saját Ferrarimmal

2010.06.16. 07:29 hirdess ingyen

Úgy döntöttem,

2015-ben elindulok a Gumball-on a saját Ferrarimmal. Nem viccnek szánom. Komolyan elhatároztam, hogy megváltoztatom az életem. A kezembe veszem az irányítást és ma reggeltől, mostantól én irányítom az életemet.

Segítségemre van a Kérd és megadatik könyv + a Titok film, innen rendeltem meg :)

CD, MC, VHS, DVD... Kattints ide!

Mi ennek az oka? Nem vagyok azzal elégedett ahogy mások irányítják az én életemet. Semmi közük hozzá, milyen jogon mondják meg, hogy mennyit érek, mit dolgozzak, mennyit fizetnek érte? Én miért lessem azt, hogy mennyibe kerülnek a boltban a dolgok? Miért nem  vásárolhatok meg bármit is nyugodt szívvel, anélkül, hogy az árakat nézem? Miért kell engem az érdekeljen, hogy mennyi az euró árfolyam, vagy a svájci frank? Miért kell engem is érintsen, ha valamelyik idióta politikus beszól valamit, mondjuk azt hogy"válságban van az ország, csődbe jutunk, úgy járunk mint a görögök" stb. Miért kell engem érintsen az ilyen hülyeség?

Ebből van elegem. Úgy döntöttem olyan életet alakítok ki magamnak, hogy nyugodtan élhessek a családommal együtt. Vagyont fogok felhalmozni. Mekkorát? Azt a következő napokban eldöntöm és leírom. Leírom azt is, hogy hogyan, milyen módszerrel. Öt év múlva, 34 éves koromban, nyugodtan fogok elindulni a 200.000 Eurós autómmal, milliomosként, boldog, egészséges, gazdag emberként a Gumballon. Miért? Mert én úgy döntöttem, és mert megérdemlem! Én megérdemlem! Nem érdekel hogy más mit gondolsz erről. Én megérdemlem! Tanuja lehetsz ennek a változásnak, végigjárhatod velem az utat.Segítségemre lesz néhány könyv is, például a kérd és megadatik én a netről rendeltem meg. Én nem vagyok irigy ember, ezért teszem nyilvánnosságra azt az utat amit napról napra be fogok járni. Egy valamit biztosan tudok. Változnom kell ahhoz, hogy sikeres gazdag ember legyek. Ahol most vagyok (és az nem az ahol lenni akarok) az eddigi gondolataim eredménye. Változtatnom kell a gondolkodásomo, és ezt napról napra céltudatosan és makacsul be kell tartanom. Céltudatossá, kitartóvá kell válni.

Minden napra meg kell határozzam a célomat. Mindig tudnom kell, hogy merre tartok, hogy mit akarok, ki tud nekem ebben segíteni és főleg mérhetővé kell tegyem ezeket a napi célokat. Tudom, hogy nem állíthatok fel naponta hatalmas célokat, inkább egy nagy célt kell apró lépésekre bontanom, majd mindennapi cseledeteimbe kell beágyazzam a kissebb célok elérését. Először is meg kell határozzam, hogy nekem mit jalent a gazdagság.

Gazdaság számomra:

A családom szeret. Szeretem a családomat. Mindenki egészséges a környzetemben. A környezetmben csak olyan emberek vannak akiket szeretek és akik engem szeretnek.

Van két egészséges értelmes és szép gyermekem. A szüleim egészségben és szeretben élnek. Havonta legalább kétsezr találkozunk a szüleimmel. Sportolok. Van időm aikidozni és krav maga-zni. Van időm a családomra. Van időm gyereket nevelni, van időm boldogságot adni a gyereimnek és a feleségemnek. Van időm a hobbiaimra. Akiket szeretek boldog egészséges, kiegyensúlyozott életet élnek. Nekem ez jelenti a gazdagságot.

A gazdagság pénzben (nekem ezt jelenti):

Mostani eszemmel és a mostani gazdasági helyzetben illetve a kenyér és benzin stb. árakat figyelembe véve úgy gondolom a családom megérdemel havi 1,5 és 2 millió Ft - bevételt / hó (ma 2010.06.16 este 22:01 van , a Budapestbank a következő árfolyamon jegyzi az eurót és ilyenkor van az sok embernek amit a videón látsz,Webgalamb Email Marketing és Hírlevél Szoftver
 
Budapest Bank logo Budapest Bank Euro grafikon 270.9300 287.6900 Ma 05:00:01

 de ebből kell kitörni és nem szabad engedni, hogy a valutaárfolyam változás befolyásolja az életünket. Ezt úgy tudjuk megtenni ha valutában kapjuk a fizetést :). A fennt említett forintösszeg kerekítve 7194,2446 Euró /hó. Ennyiből lehet félretenni, lehet nyaralást tervezni, lehet gyereket nevelni, ami nekünk még nincs és vásárláskor nem kell azt bámulni, hogy mennyibe kerül egy cipő. Azt szokták mondani, hogy mindenki a saját szintjén nyomorog.

A mi szintünk most a következő:

A páromal mind a ketten diplomások vagyunk több nyelvet beszélünk. 4 évet tanultunk a középiskola után csak azért, hogy nyugodtan vállalhassunk gyereket, gyerekeket legyen egy lakásunk és egy autónk , valamint nyaralni is mehessünk évente mondjuk külföldre.

És mi a jelen? Jelenleg van egy 50 nm-es lakásunk, rajta hitel svájci frankban. Van egy "nagyon nagy" 4 személyes 1000 köbcentis 45 lóerős Suzuki - nk (örökölt) hitellel. A párom örökölt egy házat, amit eladni nem érdemes, mert túl keveset fizetnek érte, így azt is mi tartjuk fenn.

Kiadások: Ha a kiadásokat leszámítjuk és amit félreteszünk levonjuk a fizetésünkből, akkor meggyőződésem, hogy nem tudnánk eltartani egy gyereket olyan színvonalom amire úgy gondolom, hogy a családom megérdemli. Ha lenne gyerek  hogyan tudnánk nevelni? Sehogy. Közben meg van aki ennyit sem keres, meg van aki többet. De nem mással akarok törődni. Először a saját életemet akarom rendbe tenni, a mi életünket. Na ezt fogom leírni, hogy hol tartok, milyen úton járok.

Már egy ideje foglalkoztat  a gondolat és arra jöttem rá, hogy akkor tudok a legkönyebben változtatni, ha megfigyelem a saját életemet, a történéseket nap mint nap és kijavítva, tanulva a hibákból erőt merítve a sikerekből nevelem magam. Nevelem magam olyan emberré, hogy az embereknek jobban kelljek, jobban eladható legyek a piacon, többet érjek az életben. Ha ezt sikerül megtennem és ha meg tudom fejteni ennek a módját és mint egy matematikai képletet le tudom írni akkor elérem azt, hogy irányítani tudom az életemet. Én ezt vallom. Képeznem kell magam, rengeteget kell olvasni, keresni a boldogság a nyugalom útját a kiegyensúlyozottság titkait. Szerintem ez másnak is talán Neked is jól jöhet. Tanulj a történeteimből, vondd le a tanulságot, és Te csináld másképpen, csináld úgy hogy neked azonnal az első cselekvés után jó legyen. Ha jó dolog történik velem azt is leírom, hogy veled is megtörténhessen. Remélem, minnél többen fogunk együtt utazni ezen az úton, mnnél többen tartsatok velem, és híreszteljétek amerre csak jártok, hogy van egy őrült aki úgy döntött saját erőből jobbá teszi az életét és a környezet életét. Tartozz Te is a környezetembe, én szívesen fogadok bárkit, mindekitől lehet tanulni valami jót! Minden helyzet tartogat sikereket, minden nap lehetek győztes. Azonban mielőtt lefekszek foglalkozok a céljaimmal, ez az egyik legfontosab. Ezért is jó leírni, mondjuk ide egy blogba, mert akkor foglalkozok vele, illetve mivel nyilvánosság előtt teszem ennek is van húzóereje. Hiszen nyilvánosság előtt ígértem meg magamnak, hogy jobbá teszem az életemet...

(nem teszek pontot a mondat végére, mert azt akarom, hogy legyen folytatása a történetnek, az Életem történetének)


Szólj hozzá!

Címkék: célok egészség pénz boldogság gazdagság

Az alapító

2010.06.15. 06:57 hirdess ingyen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gumball 3000

az Alapító cégtulajdonos

Neve: Maximillion Cooper
Nemzetiség: Britt
Lakóhely: London, Anglia
Titulus: Feltaláló (engem talált fel :) )
Mit szeret: Bringázni, deszkázni,
zenehalgatás, focizni, és álmodozni! U-19 Britt asztalitenisz bajnok
Divattervező,
Kommunikációs és marketing szak, Központi St. Martins Kollégium, London;
Jogi tanulmányok, Sussex University
Első autó: 1972 Alfa Romeo 2000 GTV (Bertone)
jelenlegi autó: 1993 Jaguar XJ220S
Elsó koncert: The Clash
Foci csapat: Chelsea FC
Hobby: gördeszka, BMX, atóverseny,
művészetek, időtöltés a családdal.

Gumball 3000


Szólj hozzá!

2010.06.15. 06:52 hirdess ingyen

Gumball 3000

Amikor először hallottam a Gumball 3000 versenyről gyermekkorom rajzfilmjei és filmjei jutottak eszembe, ahol Európán keresztül versenyeztek a szereplők Pl cukipofa a furán nevető kutya és a bajuszos gazdája. Hirtelen nem hittem el, hogy vannak olyan gazdag emberek a Földön akik ezt megtehetik, hogy 40-60-100 milliós autócsodákkal heteken keresztül csak autókáznak és versenyeznek. Hát erről szól a Gumball 3000 Rally.
Ezen a blogon a véleményeket lehet leírni, részt vennél te is szívesen? Lennél Te is olyan gazdag, hogy egy Ferrarival, Lamborghinivel, Bugatti Veyron-nal autókázz 3000 mérföldet? Írd meg bátran Te milyen autót választanál? Kivel mennél? Nagy mellű szilikonos cicával, vagy a csinos feleségeddel? Esetleg egyedül? Lehetnél nagymenő! Írd meg mivel, kivel, hogy képzeled a futamot! Hajrá jó Gumball-ozást :). Itt mindent megtehetsz :) Gooo!!!!
Minnél több véleményt szeretnél megismerni, olvasd a blogot,

Gumball 3000


Szólj hozzá!